Østre School

Project name: Østre School

Project type: Education

Location: Holbæk, Denmark

Architect: Gorm Nielsen

 

Renovation of the Oestre School in Holbaek required a solution that would preserve the original architecture of the building. Thus, the ceiling in the main hall is shaped like a vault to follow the arch-shaped window section of the main entrance. The most suitable solution for curved shapes in the ceiling with acoustic treatment is perforated Designpanel which is shaped on the site. To ensure acoustic comfort and consistent design, Desingpanel is also used in the classrooms, only on a flat structure.

 

Year: 2008

Related references

Reference_thumb_Vordingborg_DK

Education

Vordingborg Barracks

Curved organic shapes – that sound good

Reference_thumb_Chamber_Bahrain_1851

Education

Chamber of Commerce

Integrating visual and acoustic aesthetics

Reference_thumb_Adnec_UAE

Shopping

Adnec Exhibition Centre

Bringing the outside in

Reference_thumb_Pershore_UK_2000

Education

Pershore High School

Robust acoustic materials

Related products

Product_thumb_Designpanel

Designpanel

Edge B1
No visible joints